Met de hoogste kwaliteit als standaard  

 
 

C-C-Care Info

Als kleine jongen vond ik auto’s caravans en campers al erg interessant. Vanaf mijn 15 e (1996) ben ik in de autoschadewereld begonnen als leerling. Vanaf het begin volgt ik diverse opleidingen en cursussen om mijn vak up to date te houden. Door mijn drive om hoogstaande kwaliteit te leveren besloot ik om in 2014 mijn eigen bedrijf op te starten: C-C-Care (Caravan-Camper-Car-Care). Met als bijpassende slogan MET DE HOOGSTE KWALITEIT ALS STANDAARD. 


In het begin bestond het aanbod vooral uit schadeherstel bij autoschadebedrijven. In de loop van de tijd heb ik mijn productaanbod steeds verder uitgebreid naar camperbouw, plaatsing van tentdaken op jeeps en bussen en restauratie van oldtimers. Ik word vaak ingehuurd voor uitdagende opdrachten zoals het restaureren van bijzondere oldtimers, op maat gemaakte tentdaken en herstel van campers en caravans. Recent ben ik bezig om mij zelf te specialiseren in uitdeuken zonder spuiten.

Deze specialisatie komt voort uit meerdere keren samenwerken in een groot netwerk van professionals in de hagelschade, zowel in Nederland als daarbuiten, wat erg goed bevallen is. Tot nu toe heb ik daar de/montage werkzaamheden en het compleet vervangen van daken met hagelschade verricht. De voorbereidingen voor herstellen van hagelschade en parkeerdeuken zijn in volle vaart van start gegaan: Tom’s PDR….. C-C-Care goes global!!! ( PDR staat voor Paintless Dent Repair in het Nederlands uitdeuken zonder spuiten) 

C-C-Care MET DE HOOGSTE KWALITEIT ALS STANDAARD: wij staan voor u klaar!